Nyheter – april 2024
Nyheter – februari 2024
Nyheter – augusti 2023
Nyheter – september 2022
Nyheter – september 2021
Nyheter – juni 2021

Positivt möte med Leva i Lysekil

Publicerad onsdag 11 jul 2018, 13:29

NYHETERSkaftö Öråds representanter Jan Ivarsson och Staffan Nordén har den 9 juli träffat representanter för Leva för att diskutera problem med dålig lukt från avlopp i Stockevik med omnejd.

Pumphuset i Stockevik står i anslutning till lekplatsen.

Skaftö Öråds representanter Jan Ivarsson och Staffan Nordén har den 9 juli träffat representanter för Leva för att diskutera problem med dålig lukt från avlopp i Stockevik med omnejd. Vi hade redan tidigare haft mailkonversation i frågan och Leva var väl insatt i problematiken.

Båda parter ansåg att en förlängning av tryckledningen från Grundsund så att den gick direkt till reningsverket vore en bra lösning. Om den skulle gå via Stockevik eller om den skulle vika av via ett annat ledningsservitut innan Stockevik fick utredas. Vi diskuterade också om tryckledningen från Gåsö skulle förlängas till pumphuset och hur anslutningen där i så fall skulle ske.

Leva ämnade också utreda status på det nuvarande ledningsnätet kring Stockevik för att försäkra sig om att utredningen hade rätt förutsättningar att ge ett helhetsgrepp beträffande hela VA-situationen i Stockevik.

Vi beslutade om en återträff i höst. Då skulle Leva kunna ge bättre ge besked om tidplan för utredning och dokumentation av ledningsnätet.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.